Oyun Haberleri

God of War PC versiyonu, Geforce Now veri tabanında tespit edildi

NVIDIA Geforce Now’da gerçekleşmiş olan veri tabanı sızıntısı, PlayStation tarafının en popüler özel oyunlarından bir tanesi olan God of War‘ın yakında Steam üzerinden PC tarafına gelebileceğini gösteriyor. Ighor July, bir YouTube videosunda; Nvidia’nın Geforce Now yayın hizmetinde dolaşırken henüz Geforce Now sistemine eklenmemiş bir listeye ulaştı. Listede God of War PC versiyonu gibi bazı sürpriz isimlere erişen July, bir YouTube videosu aracılığıyla herkese gösterdi.

God of War PC versiyonu, Geforce Now veri tabanında tespit edildi

Ighor’un Geforce Now veri tabanında bulmuş oldukları sadece God of War PC versiyonu ile sınırlı kalmıyor. Super Mario Bros Wii gibi oldukça şaşırtıcı Nintendo oyunları da bulan Ighor, Steam’de henüz duyurulmamış olan birçok oyun ve uygulamanın listesine ulaşmış bulunuyor. Sony’nin PC tarafına gelmek istediğini ve eski oyunlarını yavaş yavaş PC’ye çıkartmakta olduğunu zaten biliyor olsak da, Super Mario Bros Wii’nin de listede alması, listenin bir hatadan dolayı kaynaklanıp kaynaklanmadığı konusunda şüpheye düşürebiliyor.

God of War PC versiyonu, Geforce Now veri tabanında tespit edildi

God of War Ragnarok‘un gelecek yıl PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolları için planlandığını var sayacak olursak; Sony, 2018’de piyasaya sürülmüş olan God of War oyununu PC tarafına getirerek oyuncuları seriye ilgi duymaya teşvik etmek istiyor olabilir. Aynı stratejiyi Horizon: Zero Dawn‘ın devam oyununun duyurulmasından önce de uygulanmış olduğunu düşünecek olur isek; God of War, yakında Steam’e geliyor olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu