Oyun Haberleri

God of War Ragnarok çıkış tarihi sızdırılmış olabilir

Kratos ve Atreus’un hikayesine odaklanan 2018 yapımı oyunun üzerinden kocaman bir dört yıl geçti. Dolayısı ile hayranların gözü sadece birkaç fragman izleme şansına eriştiğimiz yeni oyuna çevrilmiş durumda. Sony ser verip sır vermiyor olsa da God of War Ragnarok çıkış tarihi oyun için hazırlanan bazı özel ürünler sebebiyle sızdırılmış olabilir.

God of War Ragnarok çıkış tarihi sızdırıldı

Sony her ne kadar Cuma günü düzenleyeceği yeni State of Play sunumunda God of War Ragnarok oyununa yer vermeyecek olsa da çok yakında bunun gibi birinci parti oyunları hakkında bir sunum yapması bekleniyor. Bunun sebebi ise oyunun bu yıl içerisinde çıkacak olması. Daha önce Horizon Forbidden West oyunu için yapıldığı gibi en azından 10-15 dakikalık bir oynanış videosunun yayınlanması bekleniyor diyebiliriz.

Tabi bir diğer beklenti de oyunun çıkış tarihi duyurusu. God of War Ragnarok çıkış tarihi henüz açıklanmasa da oyun için hazırlanan bazı eşyalar için çıkış tarihleri bazı marketlerde listelenmeye başlanmış. İngiltere merkezli Geek temalı sitelerde God of War Ragnarok için hazırlanan mini figürler, şapkalar ve benzeri ürünlerin 30 Eylül 2022 itibari ile raflarda olacağı listelenmiş. Bu da oyunun çıkış tarihinin 30 Eylül ya da Eylül ayının ortalarında olabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor. Zaten beklentilerin de bu yönde olduğunu söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu