Oyun Haberleri

God of War Ragnarök, PS5 için duyuruldu

Sony’nin PlayStation 5 sunumunda duyurulan oyunlardan biri de God of War Ragnarök oldu. Sunumu God of War: Ragnarök ile bitiren Sony, logo dışında pek bir detay göstermese de nihayet Kratos’un sesini duymuş olduk. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Ancak Kratos’un Santa Monica Studio ile birlikte geri döneceğini artık biliyoruz. Oyunun İskandinav mitolojisinde geçmesi bekleniyor. Yayınlanan video “Zaman yaklaşıyor. Kendinizi hazırlamalısınız.” ifadesiyle sona eriyor.

[reklam=496]

God of War Ragnarök, PS5 için duyuruldu

Sony’nin yıldızlarından biri olan God of War, yoluna PlayStation 5 ile devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere serinin son oyunu PlayStation 4 için duyurulmuş ve hayranlar tarafından oldukça beğeni kazanmıştı. Oyunun bir devamı olacağı zaten bekleniyordu ve Sony bugün gerçekleştirdiği PlayStation 5 sunumunda nihayet bombayı patlattı. Biz God of War’un PC sürümünü beklerken, Sony şaşırtıcı bir şekilde yeni oyunun duyurusunu yaptı. Oyun önümüzdeki sene içerisinde PlayStation 5 için piyasaya çıkacak.

Ragnarök, İskandinav mitolojisinde kıyamet anlamına gelmektedir. Her şeyden önce Fimbulvetr denilen uzun sürecek olan kış yaşanacak. İnsanlar acıkacak, öfkelenecek. Kardeşler birbirini öldürecek. Babalar oğullarıyla dövüşecek. Sonrasında büyük depremler yaşanacak. Dağlar sallanacak. Belki de God of War’daki destansı maceralarının ardından Kratos ve oğlu Atreus’un İskandinav mitolojisindeki maceralarına devam edeceğini göreceğiz.

Sony’nin PlayStation sunumunda God of War: Ragnarök dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. PlayStation 5 sunumunda duyurulan tüm oyunların yanı sıra konsolun fiyatını ve çıkış tarihini merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz. Son olarak oyunun yayınlanan teaser fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu