Oyun Haberleri

God of War Ragnarok Türkçe altyazı desteği ile geliyor

Çok büyük bir oyuncu kitlesi tarafından 2022’nin en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan God of War Ragnarok, çıkışında Türkçe altyazı desteğine sahip olacak. God of War Ragnarok ile toplamda 21 adet dil desteği sunacağını açıklamış olan Sony, Türkçe dil desteği ile müjdeyi vermiş bulunuyor. Oyunlarda Türkçe dil desteğine en çok önem veren şirketlerden bir tanesi olan PlayStation tarafı, yeni oyunlarını Türkçe altyazı desteği ile çıkarmaya tam gaz devam edecek gibi gözüküyor.

God of War Ragnarok Türkçe altyazı desteği ile geliyor

2018’de piyasaya sürülmüş olan God of War’ın devam oyunu olan God of War Ragnarok, Türkçe altyazı ve menü desteğiyle birlikte PlayStation 5 ve PlayStation 4 platformlarında satışa sunulacak. Oyunun ön sipariş fiyatları henüz resmî olarak belli olmamış bulunuyor olsa da, PlayStation 4 sürümünün 599 TL, PlayStation 5 sürümünün ise 699 TL olarak ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.

God of War Ragnarok Türkçe altyazı desteği ile geliyor

Horizon Forbidden West’in Türkçe altyazı desteği haberini aldıktan sonra, God of War Ragnarok Türkçe altyazı desteği görmek oldukça sevindirici. PlayStation Türkiye ekibi, yaptığı açıklamada: ”Heyecanlı ve sürükleyici bir deneyim yaşatması için bir PlayStation özel oyununa daha Türkçe dil desteği sağlayarak, PlayStation topluluğunu desteklemekten mutluluk duyuyoruz.” cümlesine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu