Oyun Haberleri

God of War Ragnarok Türkiye fiyatı belli oldu

Kratos ve Atreus’un macerasına devam edeceği God of War Ragnarok için gün saymaya başladık diyebiliriz. Sony geçtiğimiz günlerde God of War Ragnarok çıkış tarihi konusunda beklenen açıklamayı yapmış ve oyunun 9 Kasım’da çıkacağını duyurmuştu. İşte bu açıklamanın ardından oyunun ön siparişleri de bugün başladı ve ön siparişlerin açılması ile birlikte God of War Ragnarok Türkiye fiyatı da belli oldu. 

God of War Ragnarok Türkiye fiyatı 599 TL olacak

Oyunun ön siparişe açılması ile birlikte aslında hem konsol sürümlerinin farklı fiyata sahip olacağını hem de farklı bir sürüme yer verildiğini görüyoruz. Yapılan açıklamaya göre God of War Ragnarok PS4 sürümü 599 TL, PS5 sürümü 699 TL ve oyunun Digital Deluxe sürümü ise 789 TL fiyatı ile ön siparişe açıldı. Oyunun fiyatlandırmasının Horizon Forbiiden West ile aynı olduğunu görüyoruz.

Yani fiyatların ülkemize göre yerelleştirildiğini söyleyebiliriz. Çünkü oyunun yurt dışı fiyatı 60 euro ve PS5 sürümü ise 70 euro fiyat etiketine sahip. Ülkemizde ise hesaplama yaptığımızda 40 euro gibi bir fiyatlandırma görüyoruz. Tabi döviz kurunda yeni bir dalgalanma olursa bu fiyatlar çıkış döneminde değişebilir hatırlatmasını da yapalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu