Oyun Haberleri

God of War’un yönetmeni Superman oyunu yapsaydı nasıl olurdu?

Geçmiş yıllarda bir sürü kötü Superman oyunuyla karşılaştık. Bir türlü kaliteli oyunu yapılamayan Superman karakteri, video oyun dünyasında Batman veya Spiderman gibi bir yer edinemedi. Hikaye anlamında çok geniş bir evrene sahip olan, aynı zamanda güzel bir karakter hikayesine sahip olan Superman için ne zaman kaliteli bir oyun geliştirilir? Bilemiyoruz. Fakat son God of War ile oyuncuların gönlünde taht kuran Cory Barlog, hayalindeki Superman oyunu hakkında konuştu.

Cory Barlog, Superman oyunları hakkında konuştu

Pax West 2018 fuarında geliştirici paneline katılan Barlog, Superman’in oyunlarda daha olgun bir ruh haliyle ekranlara yansıtılması gerektiğini düşünüyor. Diğer bir yandan Smallville dizisini çok sevdiğini söyleyen Barlog, genç Clark Kent’in oyunlarda çok farklı bir karakter olabileceğinden bahsetti. Kent’in genç yaşında güçlerini gizlemeye çalışması, aynı zamanda büyük bir Amerikan kahramanı olması fikri, Barlog’a göre oyun için çok güzel bir fikir.

Sona geldiğimizde usta geliştiricinin oldukça güzel fikirleri olduğunu söyleyebiliriz. Eğer Barlog’un fikirlerini detaylı olarak okumak isterseniz, Game Informer’ın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu