Oyun Haberleri

Gods & Monsters oynanış videosu sızdırıldı

Ubisoft’un geçtiğimiz yıl düzenlenen E3 2019 fuarında duyurusunu yaptığı Gods & Monsters oyunu için kısa bir video sızdırıldı. Geçtiğimiz yıl duyurulmasına karşın firmanın uzun süredir üzerinde çalıştığı yapımın bu videosuna baktığımızda ise tanıdık bir oyunun izlerini görüyoruz.

Gods & Monsters oynanış videosu sızdırıldı

[reklam=496]

Kısa bir dövüş mekaniği, yükleme anı ve yine kısa bir serbest dolaşım anından oluşan bu video Nintendo imzasını taşıyan The Legends of Zelda: Breath of the Wild oyununu fazlasıyla anımsatıyor. Firma muhtemelen benzer dinamikler ile birlikte oyunun çıkmadığı diğer platformlarda bu oyuna yakın bir deneyim sunmayı hedefliyor olabilir.

Sızdırılan bu oynanış videosu dışında Gods & Monsters oyunun Stadia platformuna geleceği de ortaya çıktı. Yine sızdırılan bir görselde Ubisoft’un Stadia platformu için oyunu listelediğini görüyoruz. 

Gods & Monsters

Assassin’s Creed Odyssey’in yaratıcılarından, efsanevi canavarlarla dolu bir adada geçen masalsı bir macera. Zorlu mücadelelerin, tehlikeli zindanların ve destansı imtihanların üstesinden gelerek Yunan tanrılarını kurtarın.

TANRILARI KURTARIN

• Tanrılar, Yunan mitolojisindeki en ölümcül yaratığın, Typhon’un kurbanı oldular. Güçlerini onlara geri vermek için efsanevi bir yolculuğa çıkın.

TANRILARIN GÜCÜNÜ KULLANIN

• Olimpos tanrıları size özel güçler verdi. Karada ve havada savaşıp keşfetmek için bu güçleri kullanın.

MİTOLOJİK YARATIKLARLA YÜZLEŞİN

• Gorgonlar, Hydralar ve Tepegöz gibi mitolojik yaratıklarla yüzleşerek savaş becerilerinizi sınayın.

RESİMSİ BİR DÜNYADA YAŞAYIN

Bu kahramanca yolculukta sürprizlerle dolu, sanatsal, açık bir dünyayı keşfedin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu