Oyun Haberleri

Gotham Knights PS4 ve Xbox One sürümleri iptal edildi

Yeni nesil konsollara geçemeyen oyuncular için üzücü bir haber geldi ve Gotham Knights PS4 ve Xbox One sürümleri iptal edildi. İlk olarak 2020 senesinde DC FanDome’da duyurulan Gotham Knight, hayranlar arasında heyecan uyandırmıştı. Gotham Knights, Batman Arkham Origins geliştiricisi Warner Bros Montreal tarafından geliştiriliyor. Warner Bros Interactive Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenen oyun, Batman’in öldürüldüğü bir Gotham versiyonunu konu ediniyor.

Batman’nin ölümünün ardından Gotham’da adaleti sağlamak, Batman’in müttefikleri olan Red Hood, Nightwing, Robin ve Batgirl’e kalıyor. Açık dünya yapısında olacak olan yapım, Arkham oyunlarından bağımsız bir evrende geçecek. Aynı zamanda yapım Co-op için özel tasarlanmış bir savaş sistemine sahip olacak. Bugün yayınlanan oynanış videosuyla birlikte oyun hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Videoda Gotham Knights PS4 ve Xbox One versiyonlarının iptal edildiği duyuruldu. 

Gotham Knights PS4 ve Xbox One’a neden çıkmayacak?

İlk duyurulduğunda PS4 ve Xbox One içinde çıkış yapması planlanıyordu. Ancak son gelişmeler oyunun sadece yeni nesil konsollara ve PC’ye geleceği yönünde. Bugün yayınlanan yeni oynanış videosuyla birlikte, Warner Bros. Interactive kısa bir notla Gotham Knights’ın eski nesil konsollara gelmeyeceğini açıkladı. “Oyunculara en iyi oyun deneyimini sağlamak istiyoruz” gerekçesiyle bu yola gidildiğini söyleyen Warner Bros başka bir açıklamada bulunmadı. Oyun 25 Ekim’de PS5, Xbox Series X/S ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu