Oyun Haberleri

Grafik tarzı ile dikkat çeken Chernobylite için yeni video yayınlandı

Farm 51 imzalı Chernobylite için oyunun hikayesine odaklanan yeni bir video daha yayınlandı. Uzun süredir geliştirilen yapım özellikle farklı grafik yapısı ve temasıyla dikkat çekiyor diyebiliriz. Erken erişim süreci ile oyuncuların karşısına çıkan oyunun bu videosunda hikaye dinamikleri dışında farklı mekanlara yer verildiğini de görüyoruz.

Chernobylite için yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Kickstarter sürecini başarılı bir şekilde geçirdikten sonra erken erişim süreci başlayan Chernobylitefirmanın daha önce Get Even‘da kullandığı fotorealizm tekniğini kullanıyor. Yani Fotogrametri ve 3D tarama yöntemini kullanan oyun bu özellikleri başarılı bir şekilde oynanışa yedirmiş diyebiliriz. 3D taramayı biraz daha açacak olursak yapım ekibinin gerçekte var olan objeleri oyuna direk olarak aktardığını söyleyebiliriz. Yani duvarlar, üzerinde bulunan grafitiler ve buna benzer detaylar tamamen 3D tarama yöntemi ile oyuna aktarılıyor.

Çarnobil faciasını temel alan, içerisinde Sci-Fi dışında korku ve hayatta kalma türünden dinamikler de barındıran oyun, adından da anlaşılabildiği gibi Ukrayna’da geçiyor.. Bu büyük nükleer felaket sonrasında farklı bir hikayeye odaklanacak olan yapımın, komplo teorileri ile dolu bir hikayeye sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu