Oyun Haberleri

Gran Turismo serisi bugüne kadar ne kadar satmış olabilir?

PlayStation konsol serisinin en önemli markalarından bir tanesi olan Gran Turismo, bir zamanlarda PlayStation sattıran oyun olarak anılıyordu. Ancak geliştiricisi Polyphony Digital‘ın yeni oyunları çok yavaş geliştirmesinden mütevellit, yeni oyunlar artık oyuncuların karşısına çok az çıktığından dolayı Gran Turismo markası artık pek fazla oyuncuların ilgisini çekmiyor. Yine de her bir oyunu ile kendisinden sonra çıkan yarış oyunlarına ilham verebilen Gran Turismo serisinin ne kadar sattığını merak ediyor musunuz?

Gran Turismo serisinin şimdiye kadar sattığı oyun miktarı açıklandı

Açıklanan yeni bilgilere göre Gran Turismo markası, tarihi boyunca 80 milyon adet satabilmiş. Sony tarafından açıklanan bu bilgi sonrasında, PlayStation’ın sahip olduğu en büyük markalardan bir tanesinin daha başarısı belli oldu. Hatta yetkililere göre Gran Turismo markası şu anda bu sayılara göre Uncharted, God of War ve Ratchet and Clank gibi büyük PlayStation markalarından daha başarılı durumda.

Muhtemelen yeni Gran Turismo oyununu PlayStation 5 için saklayan Sony, seriyi PlayStation’ın yeni konsolları var oldukça öldürmeyecek. Şimdiden PlayStation 5 için çalışmalara başladığını duyuran Polyphony Digital’ın yeni Gran Turismo oyununu merak ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu