Oyun Haberleri

Granblue Fantasy Project Re: Link’e hayran kalacaksınız

Granblue Fantasy Project Re: Link adını daha duymadıysanız artık duymanızın vakti geldi. Çünkü aksiyon RYO oyunlarını seviyorsanız bu oyuna hayran kalabilirsiniz. Bir süredir geliştirilme aşamasında olan Cygames ve Platinum Games‘in ortak yapımı olan Granblue Fantasy Project Re: Link için yeni bir video paylaşıldı. Oyunun açık dünyasını, grafiklerini ve dövüş sistemini gösteren oyunda hafif bir Final Fantasy XV havası olduğunu kimse inkar edemez. İlk olarak bizlere Katalina isimli kadın karakteri gösteren oyunda daha sonrasında oyunun ana karakterlerinden olan Rackham, Percival ve Io‘yu görüyoruz.

Granblue Fantasy Project Re: Link’in videosu hayranlık uyandırıcı

Yer yer takım bazlı dövüş dinamiklerini de oyuna dahil eden geliştiriciler, takımımız ile yaptığımız saldırıları da oyuna eklemiş. Normalde mobil platformlarda bulunan Granblue Fantasy oyununun evreninde geçen Granblue Fantasy Project Re: Link, mobil oyundan evrilen bir yapıma göre oldukça kaliteli duruyor.

Sadece PlayStation 4 platformu için çıkması planan oyun, ilk olarak Doğu bölgesi için çıkacak. Oyunun diğer platformlara gelip gelmeyeceği belli değil fakat Granblue Fantasy Project Re: Link ile 2018 yılı içerisinde karşılaşacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu