Oyun Haberleri

Grand Ages: Medieval duyuruldu

Tropico serisinin dağıtımcısı Kalypso Media, 2009 yılında çıkış yapmış Grand Ages: Rome’un devam oyunu olan Grand Ages Medieval’ı duyurdu.

Grand Ages: Medieval, milattan sonra 1050 yıllarına ev sahipliği yapacak ve Avrupa’nın köklü değişimlerini konu alacak. Oyunda, kendimize ait bir medeniyet kuracak ve yeni imparatorluğumuzun temellerini oluşturmaya çalışacağız. Grand Ages: Medieval’da ülkemizi kurabileceğimiz harita ise gerçekten devasa. 30 milyon kilometre karelik bir alanda kendi uygarlığımızı oluşturabileceğiz.

Grand Ages: Medieval’ın hikaye modu, “özenle tasarlanmış” sinematiklere sahip olacak ve oyunun çoklu oyunculu modları, sekiz oyuncuyu aynı anda destekleyebilecek. Tabii kendi ülkemizi oluştururken kendimizi düşman ülkelerden de korumak zorundayız. Bundan dolayı Grand Ages: Medieval’da kendi ordularımızı da kurabileceğiz. Son olarak Grand Ages: Medieval’da doğal afetlerin de oluşabileceklerini; depremlerin, yangınların, fırtınaların, volkan patlamalarının hatta kara vebanın bile oyuncuların başına bela olabileceklerini belirtelim.

Grand Ages: Medieval; PC için özel olarak geliştirilmekte ve 2015 yılında piyasaya çıkacak.

Herkese, iyi seyirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu