Oyun Haberleri

GTA 6 çıkış tarihi ortaya çıktı

Grand Theft Auto, oyunlarla haşır neşir her neslin oyunu oldu. Geçtiğimiz aylarda duyurulan oyun Microsoft ve Sony arasındaki satın alma savaşına da katıldı. Microsoft, CMA’ya (Birleşik Krallık Rekabet ve Piyasa Kurumu) verdiği savunmada GTA 6 çıkış tarihi için de açıklama yapmış olabilir.

GTA 6 çıkış tarihi Microsoft savunmasında yer aldı

24 sayfalık savunma metninin bir bölümünde yer alan GTA 6 çıkış tarihi için 2024 yılı işaret ediliyor. Ancak bu savunma metnindeki bilgi Tech Radar tarafından yapılan bir haber kaynağına dayandırılmış. Yine de Microsoft gibi bir firmanın bu bilgiyi doğru kabul edip, mahkeme tutanaklarına geçecek kadar güvenilir bulması biz oyuncular için de önemli bir kaynak olabilir. GTA 6 üzerinde çalışıldığını biliyor olmamız bir çok spekülasyonu da beraberinde getiriyor elbet.

GTA 6 çıkış tarihi Microsoft savunmasında yer aldı

Grand Theft Auto, Rockstar’ın hem en çok oynanan hem de en çok tartışılan ürünleri arasında ilk sırada yer alıyor. Oyun tarihinin belki de en çok satan oyun serisi olma ünvanını elinde tutan Grand Theft Auto markası için geçtiğimiz aylarda “350 milyondan fazla sattı” açıklaması yapılmıştı. Bu bilgi doğrultusunda bile yeni yapım hakkında gelebilecek en ufak bir kırıntı bile bizler için büyük önem taşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu