Oyun Haberleri

GTA 6 videosu mu geliyor? (Güncellendi)

Rockstar Games’in Twitter hesabı şu anda çalkalanıyor. Firma tarafından birkaç dakika önce paylaşılan gizemli video birçok oyunsever tarafından GTA 6 videosu olarak görülüyor.

GÜNCELLEME: Rockstar Games dün gece saatlerinde yaptığı açıklama ile GTA Online için Drug Wars isimli içeriğin duyurusunu yaptı.

GTA 6 videosu için hazırlık yapılıyor

Videoyu izlediğinizde hiçbir detay göremiyor olsanız da Grand Theft Auto’nun renkli dünyasına anlatıyor olma ihtimali çok yüksek. Aşağıda videoyu izleyebilirsiniz.

“Çıktı”, “Çıkıyor” derken en sonunda GTA 6 videosu gerçek oluyor gibi. Rockstar Games az önce Twitter hesabı üzerinden paylaştığı video ile hepimizi heyecana boğdu.

Video sadece renk geçişlerinden oluşsa da “Rockstar’dan babam çıksa oynarım” hesabı hepimizi heyecana boğdu. Gönderi birkaç dakikadan kısa süre içinde binlerce beğeni, yorum ve paylaşım aldı ve almaya da devam ediyor.

GTA 6 videosu mu geliyor?

Firmadan geçtiğimiz günlerde sızan GTA 6 videolarına cevap niteliğinde olabilecek bu paylaşımı oyunun tanıtım fragmanına işaret ediyor olabilir. Bu sebeple firmanın Twitter hesabını yakından takip etmekte fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu