MK TV

GTA Benzeri Oyunlar

Piyasaya sürüldüğü günden beri bütün oyun severlerin aklını başından alan Grand Theft Auto V, bütün otoriteler tarafından en iyi açık dünya oyunlarından biri olarak kabul görmekte. Tabi ki tahtın sahibi belli olduğu için sıralamaya girmek içinde birçok firma müthiş bir rekabete dâhil oldu.  GTA benzeri oyunlar videomuzda da oyunculara bu deneyime benzer bir deneyim vaat eden yapımları sıralamak istedik. 

Top 10 GTA benzeri oyunlar 

GTA serisinin geçmişi aslında 1997 senesine kadar dayanıyor. Zaman içinde harika bir evrim süreci geçiren oyun en son haliyle çok insanı etkisi altına aldı. Gerek hikayesi gerekse açık dünyasıyla oyun zevkinden bizi hiç mahrum bırakmadı desek yeridir. 

Liste olayına gelirsek doğruyu söylemek gerekirse size önerebileceğimiz çok fazla oyun vardı. Ama biz en çok sizi etkisi altına alabilecek, “evet ya işte bu” dedirtecek, hatta ben bu oyuna ön yargılıydım ama demek ki adamların bir bildiği varmış dedirtecek oyunları listeye almaya çalıştık. Sizin de aklınıza gelen ya da listede olmasını uygun gördüğünüz yapımları yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu