Oyun Haberleri

GTA IV: Görevlerde çizgisellik yok



Official PlayStation Magazines’in son sayısında “Grand Theft Auto IV” için bazı yeni bilgiler içeren oldukça kapsamlı bir ön inceleme bulunuyor.



Niko Bellic, kahramanımız, muhtelif görünüşlere bürünebilecek fakat toplamda dış görünüşü değiştirmek için çok fazla seçenek olmayacak, aynı “GTA: San Andreas’daki” gibi. Görevler daha uzun, daha gerçekçi ve bilhassa daha çeşitli olacak. Bu çeşitlilik, görevlerin daha fazla farklı süreçte işlemesiyle kendini gösterecek. Gerçi oyun dünyası San Andreas’a kıyasla daha küçük; fakat Rockstar bunun yerine daha fazla detay vaad ediyor. Bu bağlamda arazideki boşluklar giderilecek, her mekanın oyun için bir önemi haiz olacak ve boşlukları doldurmuş hissi vermeyecek. Şehir de, sakinlerinin daha gerçekçi davranışlarıyla daha canlıymış gibi görünecek. Davranışlar ve trafik günün her vakti de farklılık gösterecek.



GTA IV’te oyuncunun emrine bir cep telefonu verileceği zaten biliniyordu. Telefon ayrıca diğer karakterlerle mesela pusu kurmada da kullanılabilecek. Rockstar’dan Dan Hauser, serinin seleflerinden hemen hiçbir karaktere rastlanılmayacağını ima etti. Bunlardan çoğu zaten çoktan ölmüş olacak. Oyunun geliştirilmesinde üç Rockstar stüdyosu (Edinburgh, New York, San Diego) faal olmuş.



KAYNAK : www.4players.de


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu