Oyun Haberleri

GTA Online Temmuz güncellemesiyle birlikte gece kulübümüz olacak

GTA Online, Temmuz ayında gelecek olan Nightclubs adlı yeni güncelleme ile birlikte, oyuna gece kulüpleri ekleniyor. Temmuz güncellemesi ile oyunda gece kulübü sahibi olacak.  

GTA Online’ın Temmuz güncellemesi ile kendi gece kulübümüzü yapacağız

Bu güncelleme ile, ünlü DJ’ler Solomun, The Black Madonna, Dixon ve Tale of Us  oyuna eklenecek olan gece kulüplerinde boy gösterecek performans sergileyecekler. Oyuncular kendi gece kulüplerini açabilecek, gece kulüplerini tasarlayacak, planlama yapıp, gece kulüplerini yönetebilecekler ve gece kulüplerini geliştirebilecekler. GTA Temmuz ayı güncellemesi Nightclub‘ın bir de tanıtım videosu yayınlandı.

Gta Online oyun çıkış yaptığından bugüne kadar içerik güncellemeleri ile sürekli destekleniyor. Rockstar games, GTA 5 çıkış yapmadan önce GTA Online’ı içerik yönünden uzun yıllar boyunca destekleyeceklerini belirtmişti. Görünen o ki Rockstar Games bu sözünde durdu. Geride bıraktığımız yıllar içinde GTA Online ilk çıkış yaptığı çehreden çok daha farklı bir yüze büründü diyebilir. Oyuncu sayısını da sürekli arttıran GTA Online’a olan desteğini Rockstar sürdürecek en azından henüz doğrulanmayan Red Dead Online çıkış yapan kadar, bu içerik desteğinin süreceğini söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu