Oyun Haberleri

GTA remastered üçlemesi gerçek oluyor

Aylar boyunca ortaya atılan çeşitli söylenti ve teorilerden sonra GTA remastered üçlemesi gerçek oluyor gibi gözüküyor. Birçok ünlü basın sitesi tarafından doğrulanan söylentide; Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto Vice City ve Grand Theft Auto San Andreas’ın remastered üçlemesinin geliştirilme aşamasında olduğunu ve bu senenin sonlarına doğru; PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch, PC, Stadia ve mobil telefonlar için çıkacağı belirtiliyor.

Söylentilere göre GTA remastered üçlemesi gerçek oluyor

Geçtiğimiz aylar boyunca; Twitter, Reddit gibi platformlarda Rockstar’ın klasikleşmiş yapımlarından olan eski Grand Theft Auto markalarının remake veya remasterları üzerinde çalıştığı söylentileri dolanmaya başlamıştı. Bu söylentilerde, Rockstar Games’in ana şirketi olan Take-Two Interactive tarafından geliştirilmekte olan üç remake veya remastered oyun olduğu belirtilirken, eski klasik GTA oyunlarının modlarının DMCA bildirimiyle yayından kaldırılmaları oldukça dikkat çekmişti. Çeşitli ünlü basın mensupları tarafından belirtilenlere göre, GTA remasterlarının şu anda son geliştirme aşamasında olduğu söyleniyor.

Söylentilere göre GTA remastered üçlemesi gerçek oluyor

Söylentinin kaynaklarına göre, Rockstar aktif olarak Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto Vice City ve Grand Theft Auto San Andreas’ın remastered versiyonlarını geliştiriyor. Bu oyunların üçü de Unreal Engine kullanılarak yeniden düzenlenirken, oyunlar için kullanıcı arayüzleri de güncellenecek. Proje hakkında herhangi bir ayrıntı verilmemiş olsa da, serinin özünün olabildiğince korunacağı belirtiliyor. Ayrıca bahsedilen bu remaster üçlemesini, GTA V’in yeni nesil versiyonundan daha önce görme şansımızda oldukça yüksek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu