Oyun Haberleri

GTA Trilogy Definitive Edition için ilk video yayımlandı

Geçtiğimiz saatlerde ön siparişe açılmış olan GTA Trilogy Definitive Edition, yeni bir fragman ve oyun içi ekran görüntülerine kavuştu! Ülkemizde, PC ve konsollarda 529 TL’den ön siparişe açılan efsanevi üçleme, yenilenmiş bir şekilde 11 Kasım 2021’de piyasaya sürülecek. Paylaşılan görüntüler, bazı oyuncuları hayal kırıklığına uğratsa da, serinin içerisinde birçok yenilik barınıyor.

GTA Trilogy Definitive Edition’dan yeni bir fragman yayımlandı

Oyuncular tarafından büyük bir heyecanla beklenmekte olan üçleme, Xbox Series X ve PlayStation 5’de 4K 60 FPS bir şekilde çalışırken, PC tarafında da DLSS teknolojisini destekleyecek. Ayrıca güncellenmiş radyo ve silah seçim çarkları gibi yeniliklerin yanı sıra; bir görevde başarısız olunduğunda anında yeniden göreve başlama gibi özellikler de barındıracak.

GTA Trilogy Definitive Edition'dan yeni bir fragman yayımlandı

GTA V stilinde kontrollerle gelecek olan yapım, 11 Kasım 2021’de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Microsoft Windows ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Ayrıca, efsanevi GTA üçlemesinin yenilenmiş grafiklerini tanıtmakta olan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz. Grafik konusunda daha üst seviye bir sonuç bekleyen oyuncuların küçük bir hayal kırıklığıyla karşılaşabileceğinin uyarısını da şimdiden yapmış olalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu