Oyun Haberleri

GTA V satışları 135 milyonu devirdi

Oyun sektörünün en büyük firmalarından biri olan Take2 yaptığı açıklama ile başta GTA V olmak üzere önemli oyunlarının güncel satış rakamlarını paylaştı. yeni nesil konsollara da gelecek olması ile birlikte üç nesli geride bırakan GTA V satışları yükselmeye devam ediyor. Firma yaptığı açıklamada GTA V satışlarının 135 milyonu devirdiğini duyurdu.

Take2 oyunlarının güncel satış rakamları açıklandı

[reklam=496]

GTA V satışlarının tüm platformlarda bu rakama ulaştığının altı da çizilmiş. Bir başka Rockstar Games oyunu olan Red Dead Redemption 2 satış rakamına baktığımızda ise 35 milyonu geride bıraktığını görüyoruz. Bu da Rockstar Games’in sadece iki oyunla bile 170 milyon satış rakamına ulaştığı anlamına geliyor. Firma gerçekten de yakalaması zor bir rakama ulaşmış durumda diyebiliriz. Ayrıca ilk oyunun (Red Dead Redemption) toplamda 15 milyon sattığını da hatırlatalım.

Uygun sürümü alırsanız yeni nesil güncellemesi de alacak olan NBA 2K21 ise kısa süre zarfında tüm eleştirilere rağmen 5 milyon satış rakamını geride bırakmayı başarmış. Firmanın yaptığı açıklama ve oyunların satış rakamları şu şekilde;

Grand Theft Auto V – 135 milyon
Red Dead Redemption 2 – 35 milyon
NBA 2K21 – 5 milyon
The Outer Worlds – 3 milyon
Mafia Trilogy / Definitive – 2 milyon
PGA Tour 2K21 – 1 milyon

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu