Oyun Haberleri

GTA Vice City Online alan adı satın alındı

GTA Vice City için dedikoduları tekrar alevlendirecek bir haber ortaya çıktı. Bildiğiniz gibi GTA V üzerinden 7 sene geçmesine karşın Rockstar Games’ten hala seri için yeni bir duyuru göremedik. GTA V’in PS5 için duyurulmasından sonra bu bekleyişin biraz daha süreceğini düşünüyor olsak da firmanın arka planda çalışmalarına devam ettiği de bir gerçek. Bu konuda belki de en belirgin adım ise uzun bir süre önce atılmış.

GTA Vice City Online alan adı satın alındı

[reklam=496]

Take Two Interactive firmasının GTA Vice City Online alan adını uzun bir süre önce aldığı ve sürekli güncellemeye devam ettiği ortaya çıktı. Alan adı ilk olarak 29 Kasım 2009 tarihinde alınmış. 23 Mart 2020 tarihinde ise alan adıyla ilgili bir güncelleme yapıldığını görüyoruz

Tabi bu konuda resmi bir açıklama yapılmış değil.Firma standart olarak oyunun adını korumak amacıyla bu hamleyi yapmış olabilir. Bir diğer ihtimal ise yeni GTA oyununda Vice City’e dönü yapma ihtimalimizin bulunması oluyor. Rockstar bildiğiniz gibi ana oyundan sonra Online kısmı ile daha uzun soluklu bir oynanış vaat ediyor. Zaten yeni GTA oyununun bu kadar gecikmesinin en büyük sebeplerinden birisi olarak GTA V Online gösteriliyor. Geçtiğimiz Cuma günü bir kez büyük bir güncelleme alan GTA Online, hala çok popüler durumda ve firmaya büyük kazanç sağlamaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu