Oyun Haberleri

GTA V’in kumarhanesi 10 Haziran’da açılıyor mu?

GTA Online’a 10 Haziran Çarşamba günü gelecek olan Ill-Gotten Gains Part 1 DLC’si, birçok farklı silah, araç ve kıyafeti içerisinde bulunduracak.

Ama bunlar haricinde birçok GTA oyuncusunun beklentisi, GTA V’de bulunan kumarhanenin açılması. Rockstar Ill-Gotten Gains Part 1 ile gazinonun açılacağına dair bir duyuru yapmamış olsa da,  YouTuber MrBossFTW’nin fark etmiş olduğu bir detay heyecan yarattı. GTA V’deki kumarhanenin bulunduğu bölgenin hemen arkasında yer alan At Yarışı pisti, gerçekte de yine oyunda bulunan gazinonun hemen arkasında yer alıyor. İşin ilginç kısmı ise bu at yarışı pistinin 10 Haziran 1938’de açılmış olması. Buraya kadar hepsi birer tesadüf gibi gözükse de, Rockstar’ın şuana kadar GTA ile ilgili çıkardığı hemen hemen tüm içerikler Salı günü çıkmış, ama Ill-Gotten Gains DLC, Çarşamba günü çıkmış olacak.

Rockstar’ın böyle bir değişikliği yapma amacı, DLC çıkış tarihini, pistin gerçek açılış tarihine kaydırmak olabilir. Veya bunların hepsi birer tesadüf de olabilir. Ill-Gotten Gains DLC’sinin GTA’ya tam olarak neler getireceğini 10 Haziran Çarşamba günü görebileceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu