E3

Güçlü motor seslerine hazır olun! Forza Horizon 4 duyuruldu

Xbox markasını Forza serisi sayesinde yücelten Microsoft, serinin en sevilen alt türü için Forza Horizon 4’ü duyurdu. Açık dünyayı diğer Horizon oyunlarında olduğu gibi güzel bir şekilde tasarlayan geliştiriciler, Forza Horizon 4‘te ufka doğru direksiyon sallamamıza imkan verecek. Dinamik hava değişimlerine yeni bir bakış açısı getiren Forza Horizon 4, yeni bir grafik motoru kullanmışa benziyor. Xbox One X tarafında 4K destekli olarak çıkması beklenen oyun 450 araba ile oyuncuların karşısına çıkacak. Hatırlayacağınız üzere Gran Turismo Sport’ta araba sayısı anlamında oyuncuları sıkan geliştiricilerin aksine Turn 10 Studios oyunculara böylelikle daha fazla serbestlik sunacak.

Forza Horizon 4, E3 2018 konferasında duyuruldu

2 Ekim tarihinde Xbox One platformunun yanında PC için de çıkacağı açıklanan oyun, Steam’e gelmeyecek. Ayrıca Playground Games‘i yıllar sonra satın alma kararı alan Microsoft, bu hareketi ile stüdyoyu nihayet birinci parti stüdyosu olarak sahnelerde gösterecek.

Rekabetçi anlamda oyuncuları kendine bağlayan Forza serisi, Horizon serisinde grafiklerinin yanında arcade’e kaçan oynanış dinamikleri oyuncuları kendine hayran bırakabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu