Oyun Haberleri

Güle güle Wildstar

Vakti zamanında World of Warcraft‘a rakip olarak çıkan ve WoW‘u bitireceği söylenen Wildstar için yolun sonuna gelindi. NCSoft tarafından dağıtılan yapım, büyük bir maliyetli geliştirilmiş ve ses getirici reklam kampanyalarıyla güzel bir çıkış yakalamıştı. Farklı mekanikleri sayesinde MMORYO dünyasının PvE sistemine ayrı bir soluk getiren yapım, paylaşılan yeni habere göre oyunculara elveda diyecek.

Wildstar kapanıyor

Oyunun geliştiricisi olan Carbine Studios‘u kapattığını belirten NCSoft, daha sonraki süreçte Wildstar’ın sunucularını da kapatacağını açıkladı. 1 Temmuz sonrasında oyuna herhangi bir şekilde para ödeyen oyunculara ise para iadesi yapılacak. Bu kararı alırken çok zorlandıklarını belirten NCSoft, Wildstar’ın sonunun gelmesine üzülüyor.

İlk başta oyunu satarak pazarlayan, daha sonrasında oynaması ücretsiz modele geçen Wildstar’ın MMORYO sektöründe tutunaması ve World of Warcraft’ın daha rakipsiz bir hale gelmesi oyuncuları üzdü. Her ne kadar World of Warcraft kendi kalitesini her bir pakette yukarılara taşısa da, rakipsiz bir şekilde varlığını sürdürmesi oyuncuları korkutabiliyor.

Sona geldiğimizde Wildstar’ın ne zaman sunucularının kapatılacağı halen belli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu