Sinema/TV - Haberler

Hakan Muhafız 3.sezon fragmanı yayınlandı

Her sezonu ile tartışmaların odağında yer alsa da hatırı sayılır bir kitleye sahip olan Hakan Muhafız 3.sezon bölümleri ile 6 Mart 2020’de geri dönüyor. Netflix’in ilk Türk dizisi olma özelliğine de sahip olan Hakan Muhafız 3.sezon fragmanı geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.

Hakan Muhafız 3.sezon fragmanı Netflix tarafından yayınlandı

Dizinin fragmanına baktığımızda daha önceki bölümlerde sık sık bahsedilen salgın hastalığın İstanbul’u vurduğunu görüyoruz. Tam da gündemi oldukça meşgul eden ve binlerce kişinin ölümüne neden olan Coronavirüs Salgını üzerine denk gelen bu bölümler muhtemelen çok konuşulacaktır. Bunun dışında virüs salgını ile birlikte İstanbul’un yıkımın eşiğinde olduğuna dair bazı görüntülere de dizinin 3.sezon fragmanına yer verilmiş. Dizinin 3.sezon fragmanına ve bu fragman ile birlikte Netflix tarafından yapılan açıklamaya aşağıdan göz atabilirsiniz.

“İstanbul’un kaderi gizemli bir düşmanın, Vezir’in ellerinde. Hakan artık Nisan (Funda Eryiğit), Burak (Taner Ölmez) ve yeni Sadık Olanlar’dan destek alsa da bu savaşta ona ışık tutacak kişiler ataları olacak.”

Hakan Muhafız hakkında;

Fantastik ve aksiyon türlerini içerisinde barındıran Hakan: Muhafız (The Protector) dizisi Nilüfer İpek Gökdel’in Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi adlı eserden uyarlandı. Dizide kendisine verilmiş ve almak zorunda olduğu gizli bir görev ile İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenen ve sonrasında tüm hayatı değişen Hakan isimli bir karakterin hikayesi anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan yalabık, Burçin Terzioğlu ve Engin Öztürk gibi oyuncular bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu