Oyun Haberleri

Half Life 3 için yeniden heyecanlanmaya başlayabilirsiniz

Çıkışının üzerinden yaklaşık 14 koca yıl geçen Half Life 2‘nin tadı hala damağımızda. Ancak yıllar içerisinde Valve tarafından yeni oyuna dair herhangi bir atılım göremedik. Üstüne bir de geçtiğimiz sene Half Life serisinin yazarlarının, Valve’dan ayrılması, oyuncuların üçüncü oyuna dair beslediği umudu tamamen yok etmişti. Sektöre yön veren oyunları bir kenara bırakıp, Steam ve rekabetçi oyunlara doğru yönelen Valve’dan yeni bir Half Life göremeyeceğimizi düşünüyorduk.

Half Life serisinin yazarı Valve’a geri döndü

Ancak geçtiğimiz saatlerde ortaya çıkan bir habere göre Valve cephesinde, yeni Half Life oyununu işaret eden bir olay yaşanmış durumda.  Kaynağı anonim olan e postadan alınan ekran görüntüsüne göre Half Life 2’nin yazarı Erik Wolpaw‘ın, Valve’a geri döndüğü Gabe Newell tarafından doğrulandı. Diğer bir yandan daha öncesinde Valve’ın son oyunu Artifact’ın yapımcıları arasında Erik Wolpaw’ı görmüştük. Fakat ortaya çıkan bu ekran görüntüsü, ünlü senaristin firmaya geri döndüğünü tam olarak kanıtladı diyebiliriz.

Bakalım Valve, yakın zamanda Half Life 3 için harekete geçecek mi? Oyuncular üzerinde büyük bir beklenti oluşturan Half Life 3, belki de bu yüzden geliştirilmiyor olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu