Oyun Haberleri

Half-Life’ın kayıp demosu yeniden yapılıyor

İlk Half-Life denilince akla gelen dört veya beş yapım vardır: Half Life, Half Life: Opposing Force, Half Life: Blue Shift ve Team Fortress Classic sadece bunlardan birkaçıdır. Zamanında bir hayli popüler olan Half Life’ın, az bilinen yapımı ise 1999’da yayınlanmış demosu olan Half Life: Uplink’tir. Uplink’in popülerleşmesi ve tekrar hatırlanması için mod yapımcıları, yakın zamanda Black Mesa’nın yapımcısı ile anlaştı ve Black Mesa’da kullanılan grafik ve oyun motorunun kullanmasına izin verdi.

Mod yapımcısı “Hezus”, üzerinde çalıştığı Half Life: Uplink adına birkaç ekran görüntüsü paylaştı. Görüntülerde farklı canavarların bizi beklediği ve haritaların içli dışlı olduğu net bir şekilde belli oluyor. Hezus, ayriyetten 1999 senesinde çıkan demodan daha uzun olduğunu belirtiyor, fakat modun ne zaman bitireceği veya topluluğa sunacağı hakkında bir fikri yok.

Black Mesa, Steam’de satışa çıktığında sürekli pozitif yorumlar almıştı. Umarız yakında aynı durum, unutulmuş Half Life modunda da etkili olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu