Oyun Haberleri

Halo dizisinin Master Chief’i eleştirileri haksız buluyor

Halo dizisinin Master Chief’i, diziyi izlemeden eleştirenlere kırgın. Pablo Schreiber, Master Chief’i canlandırmaktan gayet memnun olduğunu belirtmiş. Dizi Paramount+ üyeliği gerektirmesine rağmen şu ana kadar yayınlanan ilk iki bölümü Xbox Game Pass Ultimate kullanıcılarına verilen Paramount+ trial ile izlenebiliyor. 

Halo dizisinin Master Chief’i diziyi eleştirenlere kırgın

Halo dizisi geçtiğimiz hafta ABD’de en çok izlenen ikinci eğlence serisi olmuştu. Ancak dizi eleştirilerin de odağında. Halo dizisinin Rotten Tomato puanında eleştirmen puanı %70 olumlu iken kullanıcıların ise %59’u diziyi beğendiklerini belirtmiş. Pablo Schreiber’de, diziye büyük tepki gösteren Halo hayranlarına Instagram hesabından bir mesaj göndermiş.

” Dizi ekibine öfke duyan, diziyi görmeden nefret eden ve aldığımız kararları eleştiren hayranlara sesleniyorum. Sizi de seviyor ve fikirlerinize saygı duyuyorum. Ve şuna emin olabilirsiniz ki her gün elimden gelenin en iyisin yaparak, hepimizin sevdiği Halo evrenine yakışır bir iş yapılması için çaba göstereceğim.”

Halo dizisine en büyük eleştiri, Halo evrenine en başından beri ilgi duyan hayranlardan gelmişti. Neredeyse 20 yıldır süren ve kitapları da yayınlanan bir evrenin dizisi, maalesef çok ama çok büyük beklentilerin altından kalkmak zorunda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu