Oyun Haberleri

Hatırlatma: Wolfenstein: The New Order ücretsiz oldu

Yıllara meydan okuyan Wolfenstein serisinin normalde 179 TL’ye satılan oyunu Wolfenstein: The New Order ücretsiz oldu. Epic Games Store bildiğiniz gibi normalde her hafta oyunculara bedava oyunlar sunuyor. Fakat geçtiğimiz yıl olduğu gibi sene sonunda firma her gün farklı bir oyunu bedava oalrak dağıtmaya başladı.

179 TL’ye satılan Wolfenstein: The New Order ücretsiz oldu

Firmanın bugün kullanıcılara verdiği Wolfenstein: The New Order oldu. Yani bu oyunu ücretsiz olarak almak ve kütüphanenize kalıcı olarak eklemek için saat 18:00’a kadar vaktiniz var. Sonrasında ise bu oyun sistemden kalkacak ve bir sonraki günün oyunu ücretsiz olarak oyun severlere sunulacak.

Oyunu ücretsiz olarak almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Wolfenstein: The New Order hakkında

Hikâye odaklı oyunlar yapma konusundaki çalışmalarıyla ünlü deneyimli bir geliştirici grubundan oluşan bir stüdyo olan MachineGames’te geliştirilen Wolfenstein; aksiyon, macera ve birinci şahıs çatışma unsurlarıyla dolu derin bir oyun anlatımı sunuyor.

Heyecanlı, sinematik ve id® Software’in id Tech® motoruyla çarpıcı ayrıntılar eklenerek işlenen Wolfenstein, oyuncuları Nazi savaş makinesini yerle bir etmeye yönelik kişisel bir görev için Avrupa’ya götürüyor. Direniş savaşçılarından oluşan küçük bir grubun yardımıyla, düşmanın en korunaklı tesislerine sız, yüksek teknoloji kullanan Nazi alaylarıyla savaş ve dünyayı ve daha fazlasını fetheden süper silahların kontrolünü ele geçir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu