Oyun Haberleri

Hellblade için fotoğraf modu duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ekran görüntüleri ile birlikte ne kadar güzel gözüktüğünü bir kez daha gözümüze sokan ve iyice merak etmeye başladığımız Hellblade için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Yapım ekibi yaptıkları açıklama ile birlikte oyunda yer alacak olan fotoğraf modunu duyurdu.

Oyunun fotoğraf modu sayesinde ekran görüntülerinde olduğu gibi tablo gibi fotoğraflar yakalamamıza olanak sağlanacak. Filtre seçimi, zoom seçenekleri ve farklı renk tonları gibi özelliklere sahip olan bu fotoğraf modu, istediğiniz açı ve görüntüyü yakalamanız için size yardımcı olacak. Oyunun fotoğraf modu çıkış tarihi ile birlikte aktif olarak oyunda yer alacak.

Ayrıca oyunu ön sipariş ile alan PS4 sahiplerine dinamik bir tema verileceği de duyuruldu. Farklı bir atmosfer ve oynanışa sahip olan Hellblade’de Viking teması ve mitolojisinden de bazı izler oyunda yer alacak. Steam üzerinden 49 TL, PSN üzerinden 89 TL gibi bir fiyata satılacak olan Hellblade: Seuna’s Sacrifice, Türkçe dil desteği ile birlikte gelecek Oyunun 8 Ağustos’ta çıkacağını da hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu