Oyun Haberleri

Hellblade’in hikaye videosu tüylerinizi ürpertebilir

Oyun çıkışı anlamında oldukça kısır geçen yaz aylarında merakımızı cezbeden en önemli oyunlardan birisi şüphesiz ki Hellblade: Seuna’s Sacrifice olacak. Daha önce oldukça başarılı oyunlara imza atan Ninja Theory, oyun hakkında yeni içerikler yayınlamaya da devam ediyor.

Farklı açılara, filtrelere ve renk tonlamalarına sahip olan fotoğraf modunun duyurusunun ardından, oyunun teknik detayları hakkında da bilgiler gelmişti. Sabah saatlerinde yapılan açıklamada oyunun Playstation 4 Pro sürümünün yüksek çözünürlük ve 60 FPS destekleyeceği, PC sürümünün ise 4K desteği ile birlikte 21:9 monitörleri destekleyeceği açıklanmıştı.

İşte bu teknik açıklamaların ardından Hellblade için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. En az oyunun eski videoları kadar ürpertici ve farklı olan bu videoya baktığımızda, oyunun atmosfer olarak ne kadar farklı bir yapıda olacağını bir kez daha görüyoruz.

Farklı bir atmosfer ve oynanışa sahip olan Hellblade’de Viking teması ve mitolojisinden de bazı izler oyunda yer alacak. Steam üzerinden 49 TL, PSN üzerinden 89 TL gibi bir fiyata satılacak olan Hellblade: Seuna’s Sacrifice, Türkçe dil desteği ile birlikte gelecek Oyunun 8 Ağustos’ta çıkacağını da hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu