Oyun Haberleri

Hideo Kojima ve Guillermo del Toro tekrar bir araya geliyor

Konami’nin can sıkıcı politikaları sebebiyle Hideo Kojima ile arasının bozulması üzerine Kojima’nın Konami ile olan ilişkisi sonlandırılmıştı. Bunun üzerine Kojima ve del Toro’dan beklenen yeni Silent Hill oyunu da raflara kalkmıştı. Bu ayrılık ikiliyi durdurmamış olacak ki, kendileri tekrar bir araya geliyor. Oyun yapmak için olmasa da, oyun dünyasına büyük katkılarda bulunmak için.

DICE’ın Las Vegas’da düzenlenecek olan etkinliğinde ikili, etkinliğin ilk günündeki konuşmacılar arasında olacak. 18 Şubat’ta başlayacak ve Geoff Keighley tarafından sunulacak olan etkinliğin ilk gününde Hideo Kojima ve Guillermo del Toro, DICE çalışanları ile görüşüp oyunlar hakkında fikirler yürütecek ve önerilerini sunacak. Sonuçta iki büyük yaratıcı beyinden bahsediyoruz.

Etkinlikte ayrıca Fallout 4’ün yönetmeni Todd Howard ve Penn Jillette de bulunacak.

Hideo Kojima ve Guillermo del Toro’nun Silent Hills’den sonra da süregelen beraberliği ileride yeni projelerle karşımıza geleceklerinin bir belirtisi olabilir. En nihayetinde iş hayatı dışında da oldukça iyi arkadaşlar ve her ikisi de birbirlerinin sektörlerine oldukça ilgililer. Kojima filmleri, del Toro ise oyunları büyük bir tutkuyla takip ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu