Oyun Haberleri

Hideo Kojima’nın yeni oyunundan ilk görseller sızdı

Hideo Kojima bildiğiniz gibi uzun bir süredir yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Death Stranding oyunu sonrasında yeni projesi için düğmeye basan ünlü yapımcı, yayınladığı bazı karakter afişleri ile yeni oyunun duyurusuna hazırlandığını da gösteriyordu. işte Overdose kod adıyla bilinen bu yeni oyuna dair bazı ekran görüntüleri de sızdırıldı.

Kojima’nın Overdose oyunundan ilk görseller sızdırıldı

Sızdırılan bu ekran görüntülerine baktığımızda bulanık olduklarını ve muhtemelen ekrandan fotoğraf çekildiğini görüyoruz. Görüntülerdeki karakterin Death Standing’de Mama rolüyle tanıdığımız Margaret Qualley’e benzediğini söyleyebiliriz. Zaten daha önce bu ismin yeni oyunda olacağına dair haberler gelmişti.

Görüntülerin bir Discord sunucusundan sızdırıldığı söylense de Kojima Productions’tan konuyla ilgili bir açıklama gelmiş değil. Ayrıca bazı oyuncular bu sızıntıların kasten yapıldığını ve oyunun bir nevi reklam çalışmalarının başladığını da düşünüyor.

Hideo Kojima muhtemelen Overdose kod adlı bu yeni oyununu The Video Game Awards, yani Yılın Oyunları ödül töreninde duyuracak. Törende sahneye çıkmasını beklediğimiz yapımcının kısa bir teaser videosu ile ilk duyuruyu yapması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu