Oyun Haberleri

Hileciler Mordhau’ya da el attı: 2,000 hileci oyundan banlandı

Steam‘de satışa sunulmasının ardından kısa süre içinde büyük ilgi gören Mordhau hilecilerin yeni hedefi oldu. 29 Nisan‘da yayınlanan Mordhau çıkış haftasında 500.000 kopya satarak sürpriz bir çıkış gerçekleştirmişti. Bir anda büyük bir oyuncu kitlesi kazanan çevrim içi odaklı orta çağ temalı aksiyon oyunu Mordhau Steam’de de en çok satan oyunlar arasında ilk 15 içine girmeyi başarmıştı. 

Hileciler Mordhau’ya da el attı: 2,000 hileci oyundan banlandı

Multiplayer oyun modlarıyla ön plana çıkan orta çağ temalı rekabetçi aksiyon oyunu Mordhau’ya hileciler adeta akın etti. Geliştirici ekip Triternion bu hafta oyundan tam 20.000 hile yaptığı tespit edilen oyuncunun banlandığını açıkladı. Oyunda üçüncü parti hile yazılımı kullanan 2,000 oyuncunun hesabı banlandı. Geliştirici ekip her üçüncü parti yazılım kullanan hesabın banlanmadığını belirtti. Oyuna mod desteği sunan üçüncü parti yazılımların sorun oluşturmadığı belirtildi. Mordhau İncemesine aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mordhau büyük ilgi görünce oyunun çevrim içi serverlarında büyük sorunlar yaşanmış, pek çok oyuncu oyuna bağlanmakta güçlük çekmişti. Geliştirici ekip güncellemelerle bağlantı sorunlarını gidermeye devam ediyor.

Mordhau İnceleme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu