Oyun Haberleri

Hogwarts Legacy sinematik fragmanı yayınlandı

Önümüzdeki günlerde çıkacak olan Hogwarts Legacy sinematik fragmanı yayınlandı. Video, izleyicileri Hogwarts Legacy dünyasının içine çekiyor.

Hogwarts Legacy sinematik fragmanı az önce yayınlandı

Kale ve çevresinin kuşbakışı görüntüsünü sunan sinematik fragman, aynı zamanda oyuncuları büyünün bir parçası olmaya ve Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu’na katılma hayallerini gerçekleştirmeye davet ediyor.

Fragmanda davetiyeyi taşıyan bir baykuşun şato çatılarının üzerinden ve Büyük Salon’daki öğrencilerin başlarının üzerinden süzülüp Hogwarts konumlarından bazılarının üstten bir görüntüsünü izliyoruz. Baykuş kalede süzülürken bazı tanıdık karakterleri görebiliyorsunuz.

Baykuşun yolculuğu, Yasak Orman’daki dev örümcek sürüsünden, maskeli bir büyücüden gelen ölümcül Avada Kedavra patlamasından ve bir ejderhanın ateşli nefesinden kıl payı kurtulduğu için oyuncuların karşılaşacağı bazı gizli tehlikeleri de vurguluyor.

Hogwarts Legacy, 10 Şubat’ta Steam üzerinden PC için PlayStation 5, Xbox Series çıkacak. Ayrıca 4 Nisan’da PlayStation 4 ile Xbox One için ve 25 Temmuz’da Switch için yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu