E3

Hogwarts Legacy ve Gotham Knights E3 fuarında yer almayabilir

E3 2021 fuarı için artık sayılı günler kaldı ve uzun zamandır geliştirilen yeni oyunlardan haberler almak için sabırsızlanıyoruz diyebiliriz. Yine de uzun süredir beklediğimiz bazı yapımların bu fuarda olmayacağına dair haberler de geliyor. işte bu haberlerden birisi de Warner Bros için geldi ve firmanın bir süredir haber alamadığımız üç önemli oyununun E3 2021 fuarında yer almayacağı belirtiliyor.

Harry Potter: Hogwarts Legacy için biraz daha beklememiz gerekecek

Warner Bros, her ne kadar E3 2021 fuarında sunum yapacak firmalardan biri olsa da bazı oyunları için daha fazla süreye ihtiyaç duyduklarını bir nevi göstermiş oldu. 13 Haziran’da yapılacak olan sunumda ağırlığın Back 4 Blood oyununa verileceği belirtilmiş. Dolayısıyla Suicide Squad: Kill the Justice League, Gotham Knights ve Hogwarts Legacy gibi oyunların muhtemelen E3 2021’de olmayacağı düşünülüyor. En iyi ihtimalle çok kısa teaser videoların gelebileceği belirtilmiş. Çünkü Warner Bors sunum açıklamasına bakıldığında sadece “Back 4 Blood Showcase” açıklamasını görüyoruz.

Summer Game Fest ayrıca Warner Bros’un sunumunun Back 4 Blood etkinliği olduğunu doğruladı. Diğer taraftan bu oyunların başka bir sunumda gözükme ihtimalleri de bulunuyor. Bu ihtimali barındıran en önemli sunum ise Microsoft sunumu olacak. Yaklaşık iki saat süreceği belirtilen bu sunumda bahsi geçen Warner Bros oyunlarını görmek tek umudumuz diyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu