Sinema/TV - Haberler

Horizon ve God of War dizisi duyuruldu

Sony elinde birçok önemli markayı ve hikayeyi bulunduran bir firma. Nitekim firmanın elindeki bu markalara ait bazı film ve diziler görsek de bunların buz dağının görünen tarafı olduğunu söyleyebiliriz. İşte bu konuda Uncharted filmi gibi projeler ile düğmeye basan Sony yaptığı açıklama ile Gran Turismo şovu, Horizon ve God of War dizisi konusunda resmi duyuruyu patlattı.

Horizon ve God of War dizisi geliyor

Üstelik duyurusu yapılan bu projelerin hangi platformlarda yayınlanacağı da paylaşıldı. Gran Turismo Show isimli projenin yayın platformu belli olmasa da asıl merak edilen diğer iki proje için önemli platformlar ile anlaşma sağlandığı açıklandı.

Bu açıklamaya göre God of War dizisi Yüzüklerin Efendisi dizisi gibi projelere de imza atan Amazon prime servisinde yayınlanacak. Horizon projesi için ise en popüler yayın platformlarından biri olan Netflix ile anlaşılmış durumda. 

Diğer taraftan HBO ile bidliğiniz gibi The Last of Us dizisi şu anda yapım aşamasında olan projelerden biri. Aynı zamanda firmanın Ghost of tsushima için bir projesi olduğu da açıklanmıştı. Anlaşılan önümüzdeki yıllarda oyun uyarlaması dizi ve filmler için yeniden bir altın çağ dönemine girilecek. Tabi bunların hangisi sınıfı geçecek, onu zaman gösterecek diyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu