Oyun Haberleri

Horizon: Zero Dawn, 1 yıl içerisinde kaç adet satmayı başardı?

Horizon: Zero Dawn sayesinde PlayStation 4 sahipleri eşsiz bir maceraya çıkma şansı yakalayarak 2017’nin en iyi oyunlarından bir tanesini oynadılar. Dünya genelinde başarılı olarak kabul edilen oyunun güncel satış rakamı açıklanmış durumda. SIE Worldwide Studios‘ün başkanı Shawn Layden, Horizon: Zero Dawn‘ın 1 yıl içerisinde 7.6 milyon adet sattığını açıkladı. Guerilla Games ile gurur duyduğunu söyleyen SIE Worldwide Studios başkanı, bu satış miktarının kendileri için kilometre taşı olduğunu söylüyor.

Horizon: Zero Dawn, satış miktarı ile geliştiricilerini memnun etmeyi başardı

Hatırlayacağınız üzere Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu 1 yıl içerisinde 7 milyon satış rakamı barajına ulaşamamıştı. Ayrıca Guerilla Games’in kurucularından ve yardımcı başkanı olan Hermen Hulst, milyonlarca oyuncunun Aloy‘un macerasını deneyimlediğini ve ortaya gerçekten güzel bir iş koyduklarına inanıyor.

Son olarak Frozen Wilds güncellemesi ile birlikte sevenlerinin karşısına geniş bir ek paket ile çıkan geliştiriciler, yeni oyun için kolları sıvadılar mı bilmiyoruz? Oynanış anlamında sıkıntıları bulunan oyunun RYO kısmı pek fazla sevilmemişti. Ancak PlayStation 4‘e özel olması ile oyuncuları oldukça heyecanlandıran Horizon: Zero Dawn, Sony kanadında oldukça beğenilmişe benziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu