Oyun Haberleri

Hunt: Showdown hileciler ile savaş için yeni bir cephe açıyor

Özellikle çoklu oyunculu modlarda, oyuncuların oyun zevkine turşu suyu sıkan, oyuncuların kabusu, hileciler; Crytek’in geliştiriciliğini üstlendiği Hunt: Showdown’ı oynayan oyuncuların da başının belası haline geldi. Crytek, oyunda hile yaptığı tespit edilen pek çok oyuncuyu banladı. Ancak, hileciler ile mücadelede sadece banlama yapmak yeterli değil.

Hunt: Showdown’da hilecilere sıfır tolerans

22 Şubat 2018’de çıkan Crytek’in geliştirdiği rekabetçi, aksiyon FPS oyunu Hunt: Showdown’ın erken erişim süreci devam ediyor. Dün Hunt: Showdown’ın resmi sitesinden bir duyuru yapan yapımcı firma, oyunda hileciler ile nasıl başa çıkacaklarına dair bir takım açıklamalarda bulundu. Öncelikle hileciler ile mücadeleye oldukça önem verildiğini ve bu sebeple oyunun Easy Anti-Cheat programını birincil savaş silahı olarak kullandığı belirtildi. Oyuncuların geri dönüşlerinin anında değerlendirildiğini ve oyundaki  hatalardan yararlanan hilecileri kısa sürede etkisiz hale getirmek için hataların tespit edilip ortadan kaldırılması için çalışıldığı aktarıldı. Bunun uzun süreli bir planlama olduğunu belirten yapımcı firma, hileciler ile savaş için daha etkili bir sistem üzerinde de çalıştıklarını belirtti.

Özellikle erken erişim oyunlarında hatalara ve hile kullanımına sıkça rastlanabiliyor, yapımcı firma önümüzdeki zamanlarda geliştirdikleri anti hile sistemiyle ilgili kullanıcılarını bilgilendireceklerini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu