eSpor

IEM Katowich 2019 turnuvasının kazananı Astralis oldu!

Her yıl olduğu gibi bu sene de Polonya’nın Katowich kentinde düzenlenen Intel Extreme Masters finalleri oyun severlere 4 gün boyunca birbirinden güzel mücadeleler sundu. Oldukça fazla sürprizin yaşandığı turnuvanın kazananı ise Astralis eSpor Klübü oldu.

IEM Katowich 2019’un kazananı Astralis oldu!

Final mücadelesinin favorisi her ne kadar Astralis olsa da Ence eSpor Klübü mücadeleye oldukça hızlı başladı. 2-0 one geçen Ence bu üstünlüğünü kısa sürede kaybetti. İlk turda rakibine karşı üstünlük sağlayan Astralis, özellikle ard arda aldığı skorlar ile seyirciler üzerindeki etkisini de arttırdı. Ence her ne kadar ilk turun sonuna kadar direnç gösterse de ilk turun galibi 16 – 11 skoru ile Astralis oldu.

Karşılaşmanın 2. turu da Astralis üstünlüğü ile devam etti. Bu tura inanılmaz hızlı başlayan ekip uzun bir süre macı sıfıra karşı devam ettirdi. Ence 2. turda ilk turda olduğu gibi direnç göstermedi ve turnuvayı 2.olarak tamamlamış oldu.

Biz de Merlin’in Kazan’ı olarak bu büyük mücadeleyi yerinde izledik ve ilerleyen günlerde Intel Extreme Masters finalleri ile ilgili farklı icerikler ile karşınızda olacağız. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu