Oyun Haberleri

Immortals Fenyx Rising kısa süreliğine ücretsiz oldu

3 Aralık 2020’de; PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia, Xbox One, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows için piyasaya sürülen Immortals Fenyx Rising, kısa süreliğine Ubisoft Connect uygulamasında ücretsiz oldu! Ubisoft’un Zelda’sı diyebileceğimiz yapım, an itibariyle kısa süreliğine ücretsiz bir şekilde oynanabilir. Bugün (26 Kasım) saat 17.00’da başlayan ücretsiz hafta sonu etkinliği, 29 Kasım saat 17.00’da sona erecek.

Immortals Fenyx Rising, kısa süreliğine ücretsiz oldu

Immortals Fenyx Rising, açık dünya aksiyon-macera türünde bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, Yunan Mitolojisini konu alan bir evren içerisinde geçiyor. Tanrılar tarafından bizlere bahşedilmiş özel yeteneklerle birlikte mitolojik yaratıklara karşı savaştığımız yapım, içerisinde bolca bulmaca da barındırıyor.

Immortals Fenyx Rising, kısa süreliğine ücretsiz oldu

Oyunun ücretsiz hafta sonu etkinliğinin sadece PC’de bulunduğunu belirtelim. Ayrıca, ücretsiz hafta sonu etkinliği bittikten sonra oyunu satın almaya karar verirseniz, tüm ilerlemeniz kaldığınız yerden devam edecek. Ubisoft Connect aracılığıyla, 29 Kasım saat 17.00’a ücretsiz bir şekilde erişebileceğiniz yapım, an itibariyle %60 indirim ile 107,60 TL’den satılıyor. Eğer ücretsiz hafta sonu fırsatından yararlanmak istiyorsanız, buraya tıklayarak oyunu ücretsiz indirmeye başlayabilir ve diğer birçok Ubisoft fırsatlarına göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu