Sinema/TV - Haberler

Indiana Jones 5 çekimleri önümüzdeki hafta başlıyor

Harrison Ford Indiana Jones 5 filminde son kez ikonikleşen karakterine hayat verecek. Oldukça uzun bir süre öne duyurulan fakat bir türlü prodüskiyon aşamasına geçemeyen filmden en sonunda beklenen haber geldi. Gelen bu haberlere göre Indiana Jones 5 filmi önümüzdeki haftadan itibaren prodüsiyon aşamasına geçiyor.

Indiana Jones 5 çekimleri başlamak üzere

Deadline sitesinin haberine göre Lucasfilm, Harrison Ford liderliğindeki Indiana Jones serisinin uzun süredir geliştirilmekte olan beşinci ve muhtemelen son bölümünün prodüksiyon tarihini belirlemiş. Buna göre filmin çekimlerine önümüzdeki hafta İngiltere’de Pinewood Studios’ta başlanması planlanıyor. Bu söylentinin ana kaynağı ise Reddit’te sızdırılan bazı set fotoğrafları olmuş. Daha sonradan silinen bu set fotoğraflarında kale kalıntıları gibi mekanların bulunduğu belirtilmiş.

Harrison Ford’a bu yeni filmde Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook ve Shaunette Renée Wilson gibi önemli oyuncular eşlik edecek. Phoebe Waller-Bridge’ın filmdeki ana kadın oyuncu olacağı da gelen haberler arasında. Uzun süredir planlama aşamasında olan ve büyük bir merakla beklenen devam filminin 29 Temmuz 2022’de vizyona girmesi planlanıyor.

Projenin yapımcı koltuğunda Steven Spielberg ile birlikte Kathleen Kennedy ve Frank Marshall gibi isimler bulunuyor. Filmin müzikleri ise Simon Emanuel ve tabi ki John Williams’a emanet edilecek. Indiana Jones 5 yönetmenlik koltuğunda ise James Mangold yer alıyor. Kendisini 3:10 Yuma Treni, Wolverine, Logan ve Ford v Ferrari gibi filmlerden hatırlıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu