Sinema/TV - Haberler

Indiana Jones 5 Harrison Ford’a göre gereksizdi

Çekimleri tamamlanan ve 30 Haziran 2023’te vizyona girmesi planlanan Indiana Jones 5, filmin efsanevi başrol oyuncusu Harrison Ford’a göre “pek de gerekli değildi”. Ford,  Indiana Jones’un macerasının ona göre düzgün şekilde sonlandığını ancak beşinci filmin senaryosunun ilgisini çektiğini, bu yüzden filmde rol almayı kabul ettiğini belirtmiş.

Indiana Jones 5 fikri Indiana Jones’a göre gereksizmiş

Empire’a konuşan Ford şu ifadeleri kullanmış:
” Bence yeni bir film gereksizdi. Bence Indiana’nın maceranın sonunda olduğunu gçrmek güzeldi ama karakterin hikayesini genişletme imkanı veren bir senaryoya da karşı koyamazdım.”

Şüphelerine rağmen Indiana Jones 5 çekim sürecine başlayan Harrison Ford filmin çekiminde yer aldığı için çok memnun. Set süreci ne kadar sıkıntılı geçmiş olsa da. Ford, Indiana Jones 5’in çekimleri sırasında yaralanmıştı.
Indiana Jones 5
Ford ” Film macera, kahkaha ve duygu dolu.  Aynı zamanda karmaşık ve gizemli. Çekim süreciyse zor, uzun çetin geçti ancak elimizdeki filmden gayet memnunum.” ifadelerini kullanmış.

Yeni görseller yayınlanan Indiana Jones 5 çekim sürecinin zorlu geçme sebeplerinden biri de yönetmen James Mangold’un CGI efekt kullanmayıp her şeyi elle (makyaj, kostüm) yapmak konusundaki ısrarıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu