Sinema/TV - Haberler

Infinity War’da, Loki’nin kurtulduğu sahte bir senaryo var

Avengers Infinity War ile gişe rekorları kıran Marvel, sevenlerine izlemesi son derece keyifli bir film sunmuştu. Karakterleri harcama konusunda oldukça cesur davranan senaristler, Loki karakterini daha filmin başında öldürmüştü. Thanos‘a karşı geldiği için hayatından olan karakterin bulunduğu farklı bir senaryo ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Infinity War için yayınlanan çizim kitabında ortaya çıkan bu senaryoda Loki’nin, Thanos’un elinde kaçtığı gözüküyor.

Infinity War filminde Loki öldü mü?

Sahte senaryonun ortaya çıkmasının ardından, Marvel hayranları neden böyle bir senaryonun yazıldığını yapımcı Trinh Tran‘a sordular. Tran, çekimler sırasında birden fazla senaryonun kameraya alındığı belirterek, sızdırmaların önüne geçmek istediklerini belirtti. Hatta set ekibinin kafasının karıştığını da söyleyen Tran, film yayınlanana kadar gerçek senaryonun çok az kişi tarafından bilindiğinin altını çizdi.

Böylelikle Avengers 4 için ortaya atılan “Loki, Thanos’un elinden kaçtı” teorisinin de çürümüş olduğunu söyleyebiliriz. Yapımcının açıklamalarına bakılırsa, Loki gerçekten de öldü ve bir daha Marvel filmlerinde büyük ihtimal gözükmeyecek.

Yine de yapımcı bu söylemleri, serinin takipçilerini ters düşürmek için de açıklamış olabilir. Belki de Loki, gerçekten bir şekilde Thanos’un elinden kaçmayı başarmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu