Oyun Haberleri

Insurgency: Sandstorm’un yapım aşamasında kritik bir karar alındı

Insurgency, arada sırada sahip olduğu indirimlerle üstüne oyuncu çekmeyi başaran sağlam yapımlardan biri olarak sayılıyor. Sadece çevrimiçi oyuncu moduna sahip olan Insurgency, gelişmiş oynanışı ile FPS sekmesinde ayrı bir öneme sahip, hal böyle olunca oyuncu kitlesi ise devam oyunu elbette istiyor. Bunun farkında olan New World Interactive, çoktan yeni oyunun yapımına başlamıştı, fakat birkaç gün önce yayınlanan bildiri ile New World, önemli bir karar aldığını belirtti.

Tek kişilik oyunların yavaş yavaş sonu geliyor denebilir

2018 senesinde çıkması beklenen Insurgency: Sandstorm, New World Interactive’in yeni gözdesi olacak. Çıkmadan önce hayranlarına ve bekleyenlere tek kişilik ve kooperatif modlar sözü veren yapımcı ise bundan şimdilik vazgeçtiğini belirtti. “Eğer 2018 senesinde oyunu piyasaya sürmemiz gerekiyorsa elimizi daha çabuk tutmalı ve bazı şeylerden vazgeçmemiz gerek.” diye belirten New World Interactive, Insurgency: Sandstorm’da ilk başta çevrimiçi modlara yoğunlaştığını belirtti. Yani anlayacağınız gibi ilk oyunun bir değişik versiyonu olacak.

Yine de hayranlarını üzmek istemeyen New World Interactive, sadece şimdilik çevrimiçi moda odaklanacağını belirtti. Çıkışından birkaç ay sonra söz verilen tek kişilik oyuncu modları ile karşılaşmamız halen mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu