Teknoloji Haberleri

iPhone 13 modelleri için duyuru tarihi belli oldu

iPhone 13 modelleri için beklenen duyuru geldi ve Apple lansman tarihini sonunda açıkladı. Etkinlik için “California Streaming” isimli bir davet görseli yayınlayan Apple, iPhone 13 modelleri başta olmak üzere yeni duyurulara imza atacağı etkinliğin 14 Eylül Salı günü düzenleneceğini duyurdu. Etkinlik Türkiye saati ile 20:00’da düzenlenecek ve firmanın Youtube başta olmak üzere sosyal medya kanallarından canlı olarak yayınlanacak. 

iPhone 13 modelleri 14 Eylül’de tanıtılacak

Tabi her zaman olduğu gibi etkinlik içeriği hakkında bilgi vermeyen firma davet açıklamasında “Apple Park’tan yayınlanacak özel Apple etkinliği için lütfen bize katılın. Apple.com sitesi üzerinden canlı olarak izleyin” ifadeleri ile birlikte etkinlik tarihini paylaşmakla yetinmiş.

Tabi firmanın daha önce yaptığı etkinlikleri göz önüne alırsak bu sunumda iPhone 13 modelleri ile birlikte Apple Watch Series 7 ve yeni iPad modellerinin duyurularına imza atılacağını söyleyebiliriz. Tabi bunların yanı sıra aksesuar tarafında da bazı yeni duyurular ile karşılaşma ihtimalimiz bulunuyor. iPhone 13 modelleri için en büyük beklenti ise 120 Hz ekran yenileme hızı diyebiliriz. Ayrıca bu etkinlikten muhtemelen bir hafta sonra iPhone 13 modelleri ile birlikte iOS 15, yeni Watch OS, TV OS 15 gibi işletim sistemlerinin de yayınlanması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu