Teknoloji Haberleri

iPhone 8 Plus şarj olurken parçalandı

Geride bıraktığımız haftalarda güzel bir sunum ile tanıtılan iPhone 8 ailesi, ülkemizde olmasa da dünyanın belirli bölgelerinde çıkarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. Yeni nesil iPhone 8 ailesinin en güçlü üyesi olan iPhone 8 Plus, Tayvanlı bir kullanıcının elinde ortadan ikiye ayrıldı. Hem de bu durumda kullanıcının herhangi bir hatası bulunmuyor. Söylenenlere göre telefon, orjinal kablo ve adaptör takılıyken şarj esnasında parçalarına ayrılmış. Ekran ve kasanın birbirinden ayrıldığı modelde nasıl bir hata olduğu bilinmiyor. Ancak dışarıdan baktığımızda, telefonun bataryasında bir sıkıntı olduğunu varsayabiliriz.

Aynı vaka bir Japon kullıcının başına da gelmiş ancak Apple, üretimde bir sıkıntı olduğunu belirterek ilk başta pek önemsememiş. Fakat ikinci bir şekilde telefonun tekrar ayrılması, Apple mühendislerini biraz tedirgin etmiş durumda. Apple yetkilileri, durumu incelemeye başladığını belirtti.

iPhone 8 Plus, parçalarına ayrıldı

Geride bıraktığımız sene Samsung Note 7 modelinin başına gelen hata, umarız Apple’ın başına gelmez. Böyle durumlar, markaların prestijini tabiri caiz ise yerle bir ediyor. Bazı kullanıcılar telefonun patladığını söylese de, görsellerde herhangi bir patlama belirtisi bulunmuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu