Oyun Haberleri

İptal edilen Half Life oyunu oynanış videosu

Arcane Studios tarafından geliştirilen ancak hiç duyurulmadan iptal edilen Half Life oyunu için oldukça uzun bir oynanış videosu ortaya çıkarıldı. Dishonored, Prey, Wolfenstein, Call of Duty ve Bioshock oyunlarındaki emekleriyle oldukça başarılı çalışmalara imza atan oyun stüdyosunun aslında bir Half Life oyunu üzerinde de çalışmış olduğu NoClip’in stüdyoyu konu alan bir saatlik belgeselinde ortaya çıkmıştı. Half Life: Ravenholm’un yanı sıra iptal edilen The Crossing ve LMNO oyunlarına da değinilmişti.

İptal edilen Half Life oyunu için bir saatlik oynanış videosu

İlk kez Arkane’in belgeselinde değinilen Half Life: Ravenholm için NoClip yaklaşık bir saatlik oynanış videosu yayınladı. Half Life 2, 4. Bölüm olarak karşımıza çıkacak şekilde hazırlanan oyun, Ravenholm’da geçen bir zombi oyunu olarak tasarlanmıştı.

İptal edilen Half Life oyunu oynanış videosu

Arkane 2007 yılında birtakım prototipler hazırlamış ancak Valve sonrasında oyundan vazgeçmiş. Oynanış videosu bu prototiplerde Arkane’in aslında ne kadar ilerlediğini de gözler önüne seriyor.

Henüz tamamlanmamış bir oyun olmasına rağmen daha önce hiç duyulmamış Half-Life müzikleri ve zombileri sivri uçlara veya duvarlara çarpma imkanı tanıyan fiziklere sahip ağır yakın dövüş silahlarını görmek mümkün. Zamanına göre oldukça gelişmiş bir oynanış sunuluyor.

Bu oynanışı gün yüzüne çıkaran NoClip oyunlara dair belgeseller yayınlıyor. Başka bir bağımsız stüdyo tarafından hazırlanan ve çekimleri tamamlanan FPS oyunları belgeseli de yakında çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu