Oyun Haberleri

İptal edilen korkunç Tomb Raider oyunu: Tomb Raider Ascension

Square Enix ve Crystal Dynamics, serinin 25. yılına özel, Tomb Raider 2013’ün prototip versiyonunu sergileyen bir video yayımladı. Video, Tomb Raider ‘reboot’ serisinin ilk olarak bir hayatta kalma korku oyunu olarak tasarlandığını gösteriyor. Kod adı Ascension olan iptal edilen oyun, içerisinde birçok farklı mekanik de barındırıyor.

İptal edilen korkunç Tomb Raider oyunu: Tomb Raider Ascension

Paylaşılmış olan bu prototip versiyonda; Lara ata binebiliyor ve birçok olağanüstü düşman ile karşılaşıyor. Kod ismi Ascension olan ve aslında bir korku oyunu olan yapım iptal edilmiş olsa da, yerine düşünülmüş olan üçleme de, içerisinde ‘bazı’ olağanüstü düşmanlar ile karşımıza çıkıyordu. Her ne kadar olağanüstü düşmanlar oyun içerisinde kendisine yer edinmiş olsa da, oyun, kendi içerisinde herhangi bir korku ögesi barındırmıyor.

İptal edilen korkunç Tomb Raider oyunu: Tomb Raider Ascension

Birazdan göreceğiniz üzere, paylaşılmış olan prototip versiyonu pek cilalı değil. Sadece oyunun planlanmış olan yapısını sunmakta olan prototip, herhangi bir şekilde oyunun final hâlini temsil etmiyor olsa da, serinin hayranları için oldukça ilgi çekici görünüyor. Paylaşılmış olan videoya aşağıdan detaylı bir şekilde göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu