Oyun Haberleri

İptal edilen Yüzüklerin Efendisi oyunundan videolar ortaya çıktı

İptal edilen Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) oyununa ait videolar ilk defa ortaya çıktı. 2000’li yılların sonunda geliştirilmeye başlanan ve yapımına bir milyon dolardan fazla para harcanan oyunun videolarına baktığımızda oldukça yol kat ettiğini de görüyoruz.

İptal edilen Yüzüklerin Efendisi oyunundan videolar ortaya çıktı

[reklam=496]

Zaman zaman iptal edilmesinden yıllar sonra ortaya çıkan oyun videoları ve görselleri ile karşılaşabiliyoruz. Son olarak benzer bir durumu Prince of Persia: Redemption oyununda görmüş ve sekiz yıl sonra oyunun videosunun ortaya çıkmasına şahit olmuştuk. Bu sefer ise yapım aşamasında önemli eşikler geçilen bir Yüzüklerin Efendisi oyunu ortaya çıktı.

Traveler’s Tales firması altında Lego oyunlarının yapımında rol alan Jon Burton, paylaştığı bir video ile iptal edilen bu Yüzüklerin Efendisi oyununa dair detayları gözler önüne serdi. Videolara baktığımızda oyunun filmler ile paralel bir işleyişe sahip olduğunu görüyoruz. Gandalf’ın Barlog müzadelesi gibi aksiyon içeren sahnelerin yanı sıra Frodo’nun Shire’da gizlenerek ilerlediği kısımlar da dikkat çekiyor. Bu noktalarda oyunun QTE gibi farklı dinamikler kullandığını da görüyoruz. PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen ve sonrasında iptal edilen Yüzüklerin Efendisi oyununun görüntülerine aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu